top of page

Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Forfatterens bildeBenedicte Hurlen

Si hei til vår nye intern Håvard!

Håvard er 22 år og kommer fra Larsnes. Han går for tiden ved NTNU Ålesund hvor han studerer tredje året på bacheloren Økonomi og Administrasjon. Ved siden av studiene jobber han som studieassistent og butikkmedarbeider, i tillegg til å hjelpe et par kompiser med studentbedrift.


Når han ikke jobber eller studerer, går fritiden til å møte familie og henge med venner. Ellers går det i trening på treningssenter. Nå på vinteren benyttes hytta på Bjorli ofte, hvor langrenn er favorittaktiviteten.


Som intern ser jeg frem til å få et innblikk i hverdagen til Sherpa og lære av nye kollegaer. Internshipet vil være en fin mulighet til å få brukt noe av teorien jeg har lært meg hittil i studiet, i praksis. Jeg ser frem til å ta i bruk digitale regnskapsprogram og bryne meg på ulike oppgaver knyttet til bokføring. Jeg tror praksisen kommer til å bli veldig lærerik, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Håvard.

Håvard skal jobbe som intern i Sherpa Økonomi frem til mai og vi gleder oss til å bli bedre kjent.


Velkommen til oss, Håvard!


#intern#regnskapsfører#regnskapsbyrå#regnskapsfirma#regnskapnorge32 visninger0 kommentarer
bottom of page