top of page

Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Forfatterens bildeBenedicte Hurlen

Sherpa Økonomi deler overskuddet!

Sherpa Økonomi ønsker å gi 5% av overskuddet sitt tilbake til nærmiljøet årlig, og den største tildelingen fra 2021 på 25 000 kroner går til prosjektet «Aktiv etter skoletid» på Borgund Dyreklubb.

Aktiv etter skoletid er et tilbud hvor elever uten fast fritidsaktivitet, og som trenger en alternativ arena for gode opplevelser får oppleve inkludering, læring og mestring.


Vi synes det er viktig at næringslivet er med på å støtte lavterskel tilbud for barn og unge som bidrar til aktivitet og inkludering. Vi er så glade for at disse 25 000 kronene kan bidra til at prosjektet videreføres våren 2022 og oppfordrer andre bedrifter til å bli med på spleiselaget, sier Sofie Skeide Sandvik, leder Sherpa Økonomi Ålesund.


Fra høyre: Judith Damm, Hanne Egeness, Lillian Sørensen, Monika Lesniewska Krysiak, Silje Folkestad Dahl, Luna (Hest), Benedicte Hurlen, Sofie Skeide Sandvik


Høsten 2021 har prosjektet vært gjennomført for en fast gruppe elever fra Åse og Lerstad barneskole, men ble avsluttet i desember 2021 da midlene fra Integrerings- og mangfolds direktoratet tok slutt. Tilbudet hadde derfor ikke blitt videreført i 2022 uten ekstern støtte.

Elevene blir hentet rett etter skoletid og kjørt til Borgund Dyreklubb. På gården jobber de med praktiske oppgaver, ordforråd, kulturforståelse og har sosialt samvær med noe godt å spise. Her forer de hester, lager mat til høner og andre dyr og gjennomfører ulike fellesaktiviteter.


Vi har fått så utrolig gode tilbakemeldinger på dette tilbudet og har derfor veldig lyst til å videreføre prosjektet. Vanligvis er det vi som søker om penger til ulike prosjekter, og det er uvanlig at bedrifter tar direkte kontakt med oss og ønsker å gi. Vi er veldig glade for at Sherpa Økonomi ønsker å dele litt av overskuddet sitt med oss, sier prosjektleder Judith Damm fra Ålesund Kommune.

Ønsker din bedrift å bidra med støtte til prosjektet «Aktiv etter skoletid» slik at prosjektet kan sikres for høsten 2022? Ta kontakt med prosjektleder Judith Damm på e-post: judith.damm@alesund.kommune.no

577 visninger0 kommentarer
bottom of page