Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Sherpa økonomi

Møt vår Sherpa: Tamara
Navn: Tamara Pavlovic Tamara har en bachelor innen business administration og er ferdig med bachelor innen regnskap og revisjon til sommeren.

 

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Jeg liker veldig godt at ting er strukturert og pålitelig. Og jeg har alltid vært interessert i kompleksiteten av et skattesystem. De fleste vennene mine har ikke noe med finans å gjøre, så å si til dem at skatt er gøy får dem til å le nervøst hver gang. Men jeg synes det finnes noe spennende i det å se hvordan alt passer sammen, som i et puslespill.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Jeg jobbet for en av Sherpas kunder før jeg selv ble en Sherpa. Jeg husker da de kom på besøk et par ganger i året, og jeg pleide å se dem rundt kontoret - et team som har høy kompetanse og en god sans for humor. Jeg ønsket å bytte til regnskap for en god stund siden, men ventet på de rette menneskene. Så her er jeg nå.


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Jeg kan danse irsk tap dance. Jeg er ingen Michael Flatley, men jeg kan et par koreografier fra Riverdance og Lord of the Dance. Men hvis du spør mine serbiske venner er egentlig det å kunne snakke norsk mitt skjulte talent.


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? - Jeg jobber med regnskap 24/7 for øyeblikket. Jeg er nesten ferdig med min andre bachelor og denne er i regnskap og revisjon. Så på dette tidspunktet lever og puster jeg regnskap, haha.


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - Sherpa klarer å tiltrekke seg veldig dedikerte og lojale mennesker. Denne uheldige koronakrisen fungerer som et godt bevis på at vi virkelig er der for våre partnere, både når tider er gode og dårlige. Og hvem trenger ikke en samarbeidspartner de kan lene seg til?


 

Hver uke fremover kommer du til å bli kjent med en ny Sherpa. Neste uke møter du: Amanda.

176 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle