top of page

Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Forfatterens bildeSherpa økonomi

Møt vår Sherpa: Sondre

Navn: Sondre Sondre har bachelor innen økonomi og en master i innovasjon og entreprenørskap fra Copenhagen Business School. Han har erfaring som finanskonsulent og fra kemneren.

 

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Det er sikkert noen leser dette som ser for seg noen med grønn caps, stor kalkulator og permer over alt. Men dette kunne ikke vært lengre fra sannheten, i hvert fall ikke om du arbeider i Sherpa. Å jobbe som regnskapsfører gir oss en unik rolle og innsikt i hele økonomifunksjonen til våre kunder. Som økonom er det ingen andre jobber man vil kunne ha et slik allsidig innblikk, og få benyttet hele sin fagkompetanse og økonomi interesse i det man følger økonomifunksjonen fra A til Å.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - De jeg jobber i lag med, både kolleger og kunder. Fantastisk dyktige folk som går veldig godt i lag både faglig og sosialt. I tillegg til det faglig som jeg nevnte så vidt over. Her får jeg muligheten til å benytte hele «spekteret» innenfor min bransje og være med på utviklingen av økonomifunksjonen til våre kunder. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver morgen. Og som en stor bonus, så har vi et veldig hundevennlig kontor.


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Kan lage bakt potet raskere enn alle andre.


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? - Jeg har en gledes energibombe i en labrador som møter meg i døren når jeg kommer hjem. Og nå om vinteren så tilbringes mye tid på hytten og på skiturer i lag med Balder. Ellers har jeg en vennegjeng hvor det alltid skjer noe nytt. Alt fra å reise på turer i lag til å kjøpe en sørlandssnekke og pusse opp.


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - De bør absolutt velge Sherpa som sin økonomipartner fordi vi lever opp til navnet. Vi tar et tak for våre kunder hele veien, og kan bidra med langt mer enn bare bilagsføring. Vi har en unik sammensetning av både faglige og personlig egenskaper som gjør at vi er i stand til å hjelpe våre kunder i alle situasjoner de møter.


 

Hver uke fremover kommer du til å bli kjent med en ny Sherpa. Neste uke møter du: Linda.

162 visninger0 kommentarer
bottom of page