top of page

Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Forfatterens bildeSherpa økonomi

Møt vår Sherpa: SofieNavn: Sofie Skeide Sandvik I dag har vi tatt oss en prat med den egentlige Sherpa-sjefen. Sofie er en av grunnleggerne, og er den som sørger for orden og stødig kurs i Sherpa-leiren. 

 

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Det at jeg endte opp i regnskapsbransjen kan dere egentlig takke Øystein(også Sherpa) for. Vi studerte sammen på Handelshøyskolen, og jeg var ikke vanskelig å be når han ville ha meg hjem til Ålesund for å starte regnskapsfirma. Det har vært en veldig spennende reise, der alle endringene som foregår i bransjen har gitt oss muligheten til å skape en spennende arbeidsplass for dyktige økonomer.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Det beste med å jobbe i Sherpa er definitivt folkene. Vi har en unik sammensetning av folk med forskjellig bakgrunn og ikke minst forskjellige personligheter, noe som gir et miljø der vi kan lære masse av hverandre hele veien. Både faglig og sosialt. Vi jobber ekstremt tett på kundene våre, noe som gjør at vi får en unik innsikt i forskjellige bransjer og virkelig får kjent på pulsen i selskapene. Det er gøy!


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Jeg er veldig god på å skrive lister, for så å få andre (les mannen min) til å gjennomføre det som står på listene.


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? - Jeg veldig glad i å bruke den fine naturen vi har her på Sunnmøre, helst sammen med gode venner. Neste år har jeg store ambisjoner om å få med hele gjengen i Sherpa på Holmenkollstafetten – så jeg har allerede begynt å glede meg til alle fellestreningene!


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - De bør velge Sherpa som sin samarbeidspartner fordi vi er en fremoverlent økonomipartner som tilpasser oss kundens behov – og tilbyr langt mer enn bare bokføring og lønn.


 

Hver uke fremover kommer du til å bli kjent med en ny Sherpa. Neste uke møter du: Aleksander.

397 visninger0 kommentarer
bottom of page