top of page

Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Forfatterens bildeSherpa økonomi

Møt vår Sherpa-Sjef: Trude








Navn: Trude Tvedt


I dag har vi tatt oss en prat med en av grunnleggerne til Sherpa.


 

Fortell kort om din bakgrunn, og hvorfor Sherpa ble til?

- Etter å ha jobbet i flere år som revisor og CFO, og sett mange ineffektive økonomifunksjoner med gammeldags struktur og dårlige prosesser, så hadde jeg et brennende ønske om å gjøre noe med det. Jeg så at det lå et enormt potensial i å utvikle neste generasjons økonomifunksjon. I 2013 hoppet jeg i det, og startet det som ble utgangspunktet for det Sherpa vi har i dag.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Sherpa er bygget sten for sten. Etter flere år med hard jobbing har vi etablert en solid plattform, og opplever om dagen en eventyrlig vekst. Hver enkelt Sherpa tilfører unik verdi både på kompetanse, og med sin personlighet. Vi er nå en stor gjeng med Sherpaer, og sammen så er vi en viktig og god støttespiller for kundene våre. Det er veldig gøy.

Noe av det jeg setter mest pris på i jobben, og som har vært min drivkraft hele veien, er at vi har klart å skape en fremtidsrettet, og spennende arbeidsplass for dyktige økonomier. En annen ting jeg synes er veldig spennende er å se hvordan samspillet mellom vår kompetanse, og systemverdien vi bygger, utløser et enormt potensiale hos våre kunder.


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Sjonglering. Når man etablerer et selskap så må man de første årene dekke alle roller selv. Dette gjelder blant annet alt operasjonelt, salg, markedsføring, forretningsutvikling, rekruttering, IT-support, strategi og vaktmester-oppgaver.

Når jeg i tillegg valgte å starte selskap i en svært hektisk småbarnsperiode, så har det vært ekstremt mange roller jeg har måtte sjonglere mellom…


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? - Jeg elsker kombinasjonen by og Marka som vi har her i Oslo, og prøver å benytte meg av det så ofte jeg kan. Jeg er også over middels interessert i å eksperimentere med diverse råvarer på kjøkkenet, til familiens store glede og frustrasjon.


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? -Om man ønsker tilgang på cocktailen; dyktige økonomer, teknologi, effektive løsninger, bedre styringsinformasjon og kontroll over bedriften sin, så bør man ta kontakt med Sherpa.


 

Hver uke fremover kommer du til å bli kjent med en ny Sherpa. Neste uke møter du: Sondre.

316 visninger0 kommentarer
bottom of page