Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Sherpa økonomi

Møt vår Sherpa: RegineNavn: Regine Frøyen Regine har en bachelor i økonomi og administrasjon, og er snart ferdig utdannet siviløkonom med spesialisering i økonomisk styring ved NHH.

 

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Jeg har god sans for tall, styring og kontroll - og forøvrig alt med to strek under svaret. Da falt en utdanning innen økonomi seg naturlig.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Utvilsomt det å få ta del i et team og arbeidsmiljø med såpass høy faglig kompetanse som i Sherpa. Derav nyter jeg godt av en kontinuerlig voksende læringskurve.


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Svart belte i montering av flatpakkede møbler.


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? -  Jeg dedikerer (altfor) mye tid til studier, så da sitter jeg nok med nesa i en bok på NHH. Dog, om det skulle åpne seg en luke, er jeg trolig å se på en fjelltopp.


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - En moderne bedrift med høy faglig kompetanse og integritet burde være første-pri ve ved valg av samarbeidspartner på regnskap og økonomi.

 

Neste gang møter du: Linn.

373 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle