Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Sherpa økonomi

Møt vår Sherpa: Linn

Navn: Linn Sætre Linn er en helt fersk Sherpa som kommer fra offshore- og fiskerinæringen. Der har hun de siste årene har jobbet som HR- og lønnskoordinator.

 

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Jeg har alltid jobbet mye med ord, men har etter hvert også funnet gleden i å jobbe med tall. Jeg setter pris på nøyaktighet og struktur. I tillegg foretrekker jeg mye kundekontakt og å få kommunisere tett på i kundeforholdene.


Det å få delta og bidra til et mer effektivt regnskap via nyere teknologi gjør at jobben blir enda mer givende når man hele tiden ser hvor relevant, nyttig og lønnsomt samarbeidet kan være for de ulike kundene.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Sherpa har en åpen og inkluderende kultur som bidrar til god trivsel og mye læring. Engasjerte, nytenkende og kunnskapsrike kolleger skaper virkelig et godt samhold. Varierte arbeidsdager, tett relasjon til kundene og rom for å strekke seg enda litt lenger gjør jobben tilfredsstillende.


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Kan trylle frem de lekreste kaker på kjøkkenet, da jeg er utdannet konditor med fagbrev.


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? -  Siden jeg er oppvokst på landet så har jeg en stor forkjærlighet for alt som har med fjord og fjell å gjøre. Mesteparten av fritiden går imidlertid likevel med til familie og venner.

Jeg setter også pris på blomster- og hagestell, musikk & poesi og ikke minst nye kulinariske matopplevelser i både inn- og utland.


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - Sherpa er en fremtidsrettet samarbeidspartner som er opptatt av å tenke langsiktig, finne de beste løsningene og tilrettelegge for en bedre arbeidsflyt i din bedrift. Ved god og tett oppfølging kan kunden dermed konsentrere seg mer om de andre arbeidsoppgavene og videre fremtidsplaner for bedriften sin.

Sherpa er et godt valg som totalleverandør for alle økonomitjenester og prosesser, alltid forankret i bred bransjekunnskap.

 

Neste gang møter du: Øystein.

179 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle