Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Sherpa økonomi

Møt vår Sherpa: Linda


Navn: Linda-Mari Nilsen Hatmosøy Linda er SoMe-ansvarlig her i Sherpa. Hun har utdanning innenfor innkjøp og finans, men har de siste ni årene jobbet som regnskapsfører både inhouse hos kunde og på regnskapskontor.

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Det bare ble sånn. Når jeg var liten måtte foreldrene mine bråstoppe om jeg så en tomflaske på gata(Snakker vi sunnmøring?) og jeg hadde ofte egen butikk i nabolaget. Når jeg studerte i London drev jeg min egen nettbutikk, så jeg har alltid vært interessert i tall. Når jeg var ferdigutdannet og flyttet fra London til Oslo, tok jeg en midlertidig stilling som regnskapsfører. Dette likte jeg mye bedre enn det jeg nettopp hadde studert, så derfor har jeg blitt i yrket. Hvorfor jeg fortsatt er regnskapsfører? Jeg er interessert i økonomi og liker "ordning og reda", samt at du aldri vet hvilke problemstillinger som venter deg en ny dag på kontoret.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Sherpa er det stikk motsatte av et tradisjonelt regnskapskontor. Det er et ungt og dynamisk miljø med fantastiske folk, det er bratt læringskurve som fører til konstant kompetanseheving, også for de som har vært lenge i bransjen. Og det liker jeg.


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Få vet at jeg var en av Norges første motebloggere, men det kan vel ikke akkurat kalles et talent. Men jeg er en fantastisk god researcher. Tror jeg hadde gjort det bra som privat etterforsker.


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? - Jeg reiser veldig mye og ellers går tiden med til familie og venner. Vi pusser også opp et hus(Kjæresten pusser opp og jeg kommer på nye prosjekter) og det går selvfølgelig med en del tid der også. Nå for tiden så blir det selvfølgelig mye tid hjemme og ute i den fantastiske naturen vi har her på Sunnmøre.


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - Hos oss er kunden i fokus. Vi tilpasser oss kunden og ikke omvendt. Vi effektiviserer prosesser som gjør regnskap enklere og mer spennende for begge parter. Vi er heldigitale, noe som er fordelaktig både for oss og for kundene våre. Vi kan jobbe fra hvor som helst, når som helst. Det er en stor fordel også i situasjonen vi står i nå.


Hver uke fremover kommer du til å bli kjent med en ny Sherpa. Neste uke møter du: Sofie.

288 visninger

Bli med på vårt nyhetsbrev for nyttige tips!

  • Black Instagram Icon