top of page

Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Forfatterens bildeSherpa økonomi

Møt vår Sherpa: Cathrine
Navn: Cathrine Devold Valderhaug Cathrine er den ferskeste Sherpaen i temaet og startet i januar i år. Hun har bachelor innen økonomi og administrasjon og master i internasjonal business samt erfaring fra kommunal sektor, bank og eksport.

 

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Jeg har alltid vært interessert i økonomi, så en utdannelse innen dette passet meg godt. Etterhvert ønsket jeg å ha en jobb hvor jeg fikk bruke mer av det som jeg har lært etter flere år med skole, så en jobb innenfor regnskap var et naturlig valg.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Det er uten tvil menneskene som jobber der og det gode arbeidsmiljøet! De som arbeider i Sherpa er flinke til å dele kunnskap og erfaringer med hverandre, noe som en nyansatt setter stor pris på. 


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Jeg lager en fantastisk lasagne :) 


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? - I dag går mye av tiden utenfor jobb til å oppussing av hus og planlegging av bryllup. Ellers liker jeg å reise på tur på fjellet og på hytta sammen med min samboer og hund. 


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - Fordi Sherpa Økonomi er nytenkende, imøtekommende og faglig sterke.


 

Hver uke fremover kommer du til å bli kjent med en ny Sherpa. Neste uke møter du: Anita.

390 visninger0 kommentarer
bottom of page