top of page

Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Forfatterens bildeSherpa økonomi

Møt vår Sherpa: BørgeNavn: Børge Volden Børge har en bachelor i økonomi og administrasjon, og er snart ferdig utdannet siviløkonom med spesialisering i internasjonal forretningsdrift.

 

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Det som fanget interessen min, var at jeg har alltid sett på et regnskap som det mest fundamentale i en virksomhet. Gjennom kunnskap og informasjon skal man hjelpe kunden på best mulig vis for å nå sine mål, og dette synes jeg er givende.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Det beste med å jobbe i Sherpa er definitivt kulturen innad i firmaet. Sherpa har en inkluderende kultur, og det er dermed enkelt å lære av hverandre og vi får brynet oss på ulike problemstillinger. Samholdet gjør at vi spiller hverandre gode, noe som gjør Sherpa til en optimal bedrift å jobbe i. Dette blir forsterket av kolleger med høy og bred kompetanse som gir råd til hverandre, og en variert kundemasse.


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Kan springe fra 0-100 km/t på ∞ sekunder.


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? -  Siden jeg er fra Hitra og oppvokst med naturen, så liker å være i den. Jeg synes det er forfriskende å dra på lengre turer og fiske med kompiser både til vanns og fots. Samtidig setter jeg pris på variasjon, så jeg liker å reise til utlandet. Jeg har også holdt på en god del med klatring og prøver å variere med disse interessene i fritiden. 


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - Som samarbeidspartner jobber vi sammen og finner løsninger. Vi hjelper oss selv ved å gjøre din bedrift til det beste den kan være. Siden Sherpa sitter på den brede kompetansen, er de gode rådene rett rundt hjørnet. Med implementering av hel digitale løsninger vil din bedrift spare penger og være klar for fremtidens innovasjoner.


 

Neste gang møter du: Regine.

305 visninger0 kommentarer
bottom of page