Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Sherpa økonomi

Møt vår Sherpa: Anita


Navn: Anita Baade Tryggestad Anita er faglig ansvarlig her i Sherpa. Hun er autorisert regnskapsfører og har lang erfaring som revisor, noe som vi andre på kontoret har stor nytte og glede av.

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Jeg er utdannet revisor og har jobbet som revisor i mange år. Så nå var det spennende å få jobbe med alt som ligger bak et regnskap, komme tett på kundene i det daglige og bistå de i ting de måtte lure på.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Vi har mange spennende kunder innenfor ulike segmenter, og siden vi jobber tett på hverandre blir det et tverrfaglig arbeidsmiljø hvor utveksling av kunnskap står sentralt. Det å motta kunnskap fra andre og dele det man selv kan er svært viktig synes jeg, derfor setter jeg stor pris på dette. I tillegg må jeg nevne folkene også da .


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Jeg kan vel ikke si jeg er så god lenger, men i mine yngre dager var jeg på fylkeslaget i fotball. Det er nødvendigvis ikke en bragd i seg selv, men når jeg var keeper og høyden min tilsier at jeg ikke strekker meg så langt over bakken, så må det ha vært et snev av talent der.


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? - Selv om det har blitt mindre av det de siste årene, så er jeg glad i å reise. I tillegg setter jeg pris på å reise på hytta sammen med familien og da spesielt når det er godt fiskevær. Jeg er en sosial person, så det å tilbringe tid med de jeg bryr meg om setter jeg jeg stor pris på, både familie og venner.


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - Vi tilpasser oss kundens behov på en svært tilfredsstillende måte. Sherpa Økonomi er et fremoverlent regnskapskontor som følger med i utviklingen og alltid ser etter de beste løsningene for kundene. I tillegg har selskapet flinke ansatte med høyt kompetansenivå.


Hver uke fremover kommer du til å bli kjent med en ny Sherpa. Neste uke møter du: Robert.

120 visninger

Bli med på vårt nyhetsbrev for nyttige tips!

  • Black Instagram Icon