Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Sherpa økonomi

Møt vår Sherpa: Amanda

Oppdatert: 14. mai 2020

Navn: Amanda Roaldsnes Amanda har en bachelor i økonomi og administrasjon, og er snart ferdig utdannet siviløkonom med spesialisering i internasjonal forretningsdrift.

 

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Jeg har alltid behersket tall bedre enn ord, så en utdanning innen økonomi falt naturlig for meg. Jeg synes det er veldig spennende å få komme tett på den daglige driften til kundene våre i forskjellige bransjer.


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Jeg digger kollegene mine. Alle tilfører Sherpa noe bra med sin kompetanse og personlighet. Vi sitter i åpent kontorlandskap, og det er vel sjeldent en dag uten kunnskapdeling eller faglige diskusjoner. Det er et lærerikt miljø, som jeg setter pris på å være en del av.  


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - Jeg spilte fiolin fra jeg var sju til seksten år. Det ser kanskje fint ut på papiret, men jeg må nok tilføye at spillelæreren min indirekte sa at jeg var tonedøv.


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? -  Jeg treffer familie og venner så ofte som mulig når jeg ikke studerer eller jobber. Ellers er jeg veldig glad i friluftslivet, både til sjøs og til fjells. Torskefiske og hummerfiske er høydepunkt i året. Og for å slappe av, så setter jeg gjerne en bolledeig eller noe annen bakst.


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - Sherpa tilbyr mer enn bare vanlig regnskapsføring. Vi er tilpasser oss kundene, og finner gode løsninger skreddersydd kundens behov. Vi er fremtidsrettet, nytenkende og heldigitale.


 

Hver uke fremover kommer du til å bli kjent med en ny Sherpa. Neste uke møter du: Øystein.

204 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle