Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Sherpa økonomi

Møt vår Sherpa: Aleksander

Navn: Aleksander Havnegjerde Aleksander er en av våre ansatte med ekstra fleksibel arbeidstid(Hos oss kalles det ikke deltidsansatte). Han er ferdig utdannet siviløkonom til sommeren.

 

Så... Først til det alle andre enn oss lurer på: Hvorfor regnskapsfører?

- Jeg har alltid vært glad i tall og synes økonomi er interessant, så en jobb innen regnskap virket som en god match. Jeg synes det er kjekt å jobbe med så mange kunder i forskjellige bransjer, og hjelpe de med ulike case og problemstillinger som gir en spennende og variert arbeidshverdag. 


Hva er det beste med å jobbe i Sherpa? - Kjekke medarbeidere, kjekke kunder, at kompetansedeling står høyt i fokus, og at vi jobber digitalt!  


Har du noen skjulte talenter vi ikke vet om? - 私は日本語を話すことができます! Snakker langt fra flytende, men lærte meg en del japansk etter å ha bodd i Tokyo et halvt år. 


Når du ikke driver med regnskapsføring, hva liker du å holde på med da? - Jeg elsker å reise, og kan kose meg i timevis med planlegging og research for å finne nye destinasjoner å besøke. Er også glad i språk, så en del tid går med til å vedlikeholde spansken og japansken. På en fin sommersdag er det få ting som er bedre enn å ta seg en fjelltur - god trim og god utsikt! I tilfelle min veileder skulle komme over dette intervjuet er jeg også pliktig til å si at mye av fritiden for tiden går til skriving av masteroppgave - jeg er i rute! 


Og til slutt, til våre potensielle kunder som leser dette, hvorfor skal de velge Sherpa Økonomi som sin samarbeidspartner på regnskap og økonomi? - Vi er heldigitale, faglig sterke, setter kunden i fokus og tilbyr løsninger tilpasset den enkelte bedrift.


 

Hver uke fremover kommer du til å bli kjent med en ny Sherpa. Neste uke møter du: Tamara.

172 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle