Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Benedicte Hurlen

God jul og godt nyttår til alle våre kunder og samarbeidspartnere!

Året 2021 går mot slutten, og nok et spennende år er snart over! Vi i Sherpa har hatt et godt år, og det har skjedd mye nytt både hos oss og dere. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og har styrket staben med fire nye kollegaer i år.


Inspirert av Joseph Scumpeters teorier om innovasjon i nedgangstider skrev jeg i fjorårets julehilsen at: «Kriser trigger innovasjonskraft, så vi er helt sikre på at 2021 blir et spennende år».


Selv om året 2021 på mange måter ble lysere enn fryktet, opplever mange bedrifter fortsatt en god porsjon usikkerhet i sin hverdag. Med mange uforutsigbare faktorer til samme tid er behovet for stabilitet større enn noen gang. En god struktur kan bidra til en mer forutsigbar hverdag og bedre prognoser for mange. Samtidig trigger usikkerheten oss også til å måtte endre oss, fornye oss og utvikle oss. Med en god struktur og stabilitet i bunn, får man utnyttet tiden vi lever i maksimalt og kan gi innovasjonskraften spillerom!


En Sherpa kjennetegnes av sin ekspertise, utholdenhet og erfaring. Det er et privilegium for oss og hver dag arbeide med strukturen i deres bedrifter for å kunne sikre størst mulig grad av forutsigbarhet og stabilitet.


Vi er takknemlige for å kunne jobbe så tett på så mange spennende og inspirerende mennesker! Vi takker for alle krevende oppgaver, gode øyeblikk og for alle de nye utfordringene dere gir oss hver dag.


Tusen takk for samarbeidet i 2021, og tusen takk for at vi får bli med dere alle på reisen!Nå lar vi julefreden senke seg, og lader batteriene til en kickstart på 2022!


Vi har begrenset tilgjengelighet neste uke.


GOD JUL & GODT NYTT ÅR!


Hilsen Trude Tvedt, og alle oss i Sherpa Økonomi 😊

97 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle