Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Benedicte Hurlen

Bli kjent med vår nye Sherpa Eirik!

Eirik har sin første dag hos oss i dag og vi er veldig glade for å ha fått Eirik med på laget. Vi har slått av en liten prat med Eirik for å bli litt bedre kjent med ham og å høre hans forventinger rundt det å bli en Sherpa!


Navn: Eirik Frøyen

Utdannelse/ erfaring: Master i «International business» fra NTNU, 4 år i Nordea.

Rolle i Sherpa: Regnskap- og bedriftsrådgiver.

Hvilke forventninger har du til å jobbe i Sherpa?

Jeg gleder meg veldig til å starte i Sherpa! Jeg vet at det blir mye nytt å lære. Det blir utrolig spennende å ta del i et faglig sterkt miljø, jeg tror læringskurven blir bratt.

Hva har vært det mest utfordrende for din del det siste året?

På det personlige planet vil jeg si at jeg virkelig savner jaktturer til utlandet, det har virkelig vært et savn.

Hva jeg er stolt av å ha oppnådd det siste året?

At jeg har fått bli med i Sherpa gjengen!

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Mine to favoritthobbyer er helt klart dykking og matlaging.

Hvordan ser du for deg regnskapsbransjen om 5 år?

Jeg tror vi får se mye nytt og spennende i form av digitalisering. Kanskje kommer det nye integrerte styringsverktøy som hjelper kundene til å ta de riktige beslutningene for bedriftene sine. Jeg er i alle fall sikker på at regnskapsbransjen står overfor en spennende utvikling i årene som kommer.


Velkommen til oss, Eirik!


230 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle