top of page

Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Forfatterens bildeBenedicte Hurlen

Bli kjent med Sherpaen IngridVi har mange dyktige og hyggelige ansatte hos oss i Sherpa Økonomi.


Gjennom spalten vår "bli kjent med Sherpaen" gir vi dere muligheten til å bli litt bedre kjent disse!


Denne uken presenterer vi den sprudlende og alltid positive Ingrid.

Navn: Ingrid Renate Søreide

Utdannelse/ erfaring: regnskapsutdanning fra Pluss Skolen i Ålesund, og 3 års erfaring fra regnskapsføring.

Rolle i Sherpa: Regnskap -og bedriftsrådgiver


Hva går jobben din ut på?

Jeg er Regnskap – og bedriftsrådgiver for små og mellomstore bedrifter rundt omkring i vårt vakre og langstrakte land. Ettersom vi i Sherpa kun jobber på digitale flater har vi kunder fra hele landet. Jobben min går ut på å føre regnskap og ha økonomistyring for egen kundeportefølje samt rapportering og lønnsarbeid.


Hva synes du er det beste med å jobbe i Sherpa?

Selv om jeg er en ganske fersk Sherpaansatt har jeg allerede rukket å erfare at Sherpa er en fantastisk kjekk arbeidsplass med åpen og inkluderende kultur, bred faglig kompetanse og mange spennende arbeidsoppgaver. Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med kundene våre og få innsikt i økonomistyring og den daglige driften for selskap i mange ulike bransjer.


Hvilke utfordringer eller muligheter har du hatt det siste året?

Det siste året har vert et utfordrende, men kjekt år på mange måter. Da Corona kom til Norge ble jeg i likhet med mange andre permittert. Fra å ha en god og sikker jobb som Administrasjonskoordinator i et stort selskap, gikk jeg en usikker vår og sommer i møte. Jeg gikk permittert i 4 måneder før jeg dessverre fikk oppsigelse og beskjed om at jeg ikke lenger hadde jobb. Parallelt med dette var jeg så heldig å få tilbud om et års vikariat i et lite regnskapsfirma her i Ålesund. Dette ble veien tilbake til regnskapsbransjen for min del, og en døråpner for å kunne søke på det som jeg anser som drømmejobben her i Sherpa Økonomi.


Hva liker du å gjøre på fritiden?

I tillegg til å være sjefen i en familie på fem, elsker jeg å lage mat, legge ut på lange løpeturer med god musikk på øret og drive mitt eget lille selskap irs.interiør via bildedelingstjenesten Instagram.


Hvordan tror du regnskapsbransjen ser ut om 5 år?

Mye i denne bransjen er allerede digitalisert og om noen år vil vi nok se at det gammeldagse papirregnskapet dør helt ut. Vår rolle som regnskapsfører vil være enda mer spisset inn mot rådgiving og bistand på andre områder i tillegg til bokføring og rapportering.

335 visninger0 kommentarer
bottom of page