top of page

Takk for at du meldte deg på!

Hold deg oppdatert med nye blogginnlegg!

Søk
  • Forfatterens bildeSherpa økonomi

Bli kjent med Sherpaen HildegunnVi har mange dyktige og hyggelige ansatte hos oss i Sherpa Økonomi.


Gjennom spalten vår "bli kjent med Sherpaen" gir vi dere muligheten til å bli litt bedre kjent disse!


Her møter dere Sherpaen Hildegunn :)


Utdannelse/ erfaring:

NTNU, 1-årig studium i økonomi og ledelse på dagtid og EDB-skolen, kveldsstudier. Studerer enkeltfag på kveldstid. Jeg har flere års erfaring fra regnskapsbyrå og mange års fra økonomiavdelingen i et større privat firma.


Kort om hva din rolle/ stilling/ arbeidsoppgaver i Sherpa er:

Regnskap- og bedriftsrådgiver. Arbeidsoppgavene vil bli lønnskjøring og regnskapsføring, avstemminger og rapporteringer, årsavslutning og følge opp kunder m.m.


Hva synes du er det beste med å jobbe i Sherpa?

Det blir spennende å bli oppdatert på diverse regnskapssystem og få jobbe videre med de skybaserte systemene. Gleder meg til å bli bedre kjent med hele Sherpa-gjengen og nye kunder.


Hvordan har det siste året vært?

Det siste året har jeg jobbet med regnskap som tidligere år og blitt kjent med nye mennesker gjennom jobb og studier, noe som har vært interessant og givende.


Hva liker du å gjøre på fritiden?

Fritiden min brukes mye på studier. Ellers liker jeg å møte familien og venner og gå turer med hunden min. Forsøker å gjøre litt yoga og meditasjon innimellom.


Hvordan tror du regnskapsbransjen ser ut om 5 år?

Jeg tenker at det alltid vil være behov for en regnskapsfører som kan bidra til at ulike firma får den hjelp de trenger. Kunden får da frigitt tid til å ha fokus på driften og det de er flinkest på. Regnskapsfaget utvikler seg stadig gjennom nye offentlige regler og system, og rådgivning vil være viktig også i tiden fremover.120 visninger0 kommentarer
bottom of page